Tartak
Tarta guztiak bertan egiten ditugu, produktu naturalak eta artisau-teknikak erabilita.
Tamainak errazioka sailkatzen dira eta gutxi gora beherakoak dira:
Txikia (4-5 errazio), Ertaina (6-7 errazio), Normala (8-9 errazio), Handia (10-12 errazio)
Pontxe
Gorringoz betetako bizkotxo bustia, mazapanez estalita.
Tamaina: Bakarra (6 errazio)
Mousse tarta
Txokolate edo frutazko mousse desberdinez konbinatutako bizkotxo geruzak.
Tamaina: Txikia (6 errazio), Handia (8 errazio)
Txokolate enborra
Pastel-kremaz betetako bizkotxoa. Trufaz estalita eta gurin-kremaz apainduta.
Tamaina: Bakarra (12 errazio)
Moka
Gurinez betetako bizkotxoa, kafe zaporekoa eta inguruan almendra duena.
Tamaina: T-E-N-H
Glassé Ijito-besoa
Pastel-kremaz betetako bizkotxoa. Glasséz estalita eta erreta.
Tamaina: Erdia (6 errazio), Osoa (12 errazio)
Txapela
Trufaz betetako bizkotxoa, txokolate txirbilez estalita.
Tamaina: T-E-N-H
Trufa
Trufaz betetako bizkotxoa, trufaz eta txokolate txirbilez estalita.
Tamaina: T-E-N-H
Gorringoa
Krema errusiarrez betetako bizkotxoa, gorringoa inguruan eta karamelu errez estalita.
Tamaina: T-E-N-H
Ijito besoa
Pastel-kremaz betetako bizkotxoa. Karamelu errez estalia.
Tamaina: Erdia (6 errazio), Osoa (12 errazio)
Hostopila
pastel-kremaz eta abrikot konfituraz betetako hostopila, esne-gainez apainduta.
Tamaina: Bakarra (6 errazio)
Milorria
Bost geruzatan egindako tarta: Milorria, pastel-krema, milorria, konfitura eta milorria.
Tamainak: Erdia (6 errazio), Osoa (12 errazio)
Bizkotxoa
Gurinez betetako bizkotxoa, inguruan almendra duena.
Tamaina: T-E-N-H
Arroza (Etxeko espezialitatea)
Arroza (Etxeko espezialitatea): Hostopila eta krema.
Tamaina: Txikia (6 errazio), Handia (8 errazio)
San Marcos tarta
Esne-gainez betetako bizkotxoa, gorringo errez estalia.
Tamaina: T-E-N-H
Sagarra
Hostopila, pastel-krema, sagarra eta abrikot konfitura.
Tamaina: Bakarra (7-8 errazio)